GDPR dokumetnácia za rozumnú cenu

Vykonáme úvodný audit spracúvania OÚ. Vypracujeme pre vás dokumentáciu. Poučíme vašich zamestnancov. Preveríme bezpečnosť IT. Poskytneme servis v prípade kontroly

GDPR dokumentácia  pre živnostníkov, účtovníkov, obchodné firmy aj e-shopy.

Vždy podľa najnovších metodických usmernení Úradu na ochranu osobných údajov SR.

cup
  • Žiadna platba vopred
  • Úvodná analýza zdarma
  • Kompetná dokumentácia presne podľa potrieb

GDPR pre živnostníkov a malé firmy

Ak ste živnostník, alebo malá s.r.o., a spracúvate údaje o zákazníkoch, objednávkach, reklamáciách a účtovníctvo vám vedie externá firma, vystačíte so základným riešením GDPR.

S našou ponukou ušetríte čas aj peniaze. Telefonicky si dohodneme návštevu, zistíme všetko potrebné a osobne Vám odovzdáme vypracovanú dokumentáciu aj s pokynmi a krátkym školením.

GDPR pre stredné firmy a e-shopy

Ste bežná firma, máte zamestnancov, evidujete zákazníkov, objednávky, vediete účtovníctvo, a máte web stránku alebo kamerový systém na predajni?

Stačia dve návštevy aby sme vám vypracovali všetko potrebné.

Na úvod vykonáme analýzu spracúvanie osobných údajov a audit bezpečnosti IT. Vypracujeme dokumentáciu a pri ďalšej návšteve vám ju odovzdáme spolu s pokynmi a zaškolením vašich zamestnancov.

cup
  • Úvodná návšteva a analýza zdarma
  • Školenie zamestnacov na priamo na pracovisku
  • Vypracovanie GDPR dokumentácie, smerníc a zmluvných dodatkov
  • Audit bezpečnosti IT a návrh opatrní na ochranu dát
cup
  • Mapovanie spracúvania osobných údajov
  • Klasifikácia systémov účelov a právnych základov
  • Vypracovanie GDPR dokumentácie, smerníc a zmluvných dodatkov
  • Poučenie oprávnených osôb / zamestnancov
  • Vypracovanie Balančných testov
  • Audit bezpečnosti IT doplnený o analýzu rizík návrh opatrení pre informačnú bezpečnosť
  • Návrh opatrení pre informačnú bezpečnosť

GDPR  na mieru pre väčšie spoločnosti

Ak máte zamestnancov, sieť predajní, dodávateľov, alebo odberateľov. Web stránku, alebo e-shop, , zasielate newsletter, využívate kuriérov, online reklamu, overovanie spokojnosti, kamerové systémy, GPS v autách, nahrávate hovory na ústredni, organizujete súťaže a podobne budete potrebovať individuálny prístup.

Dôsledne zmapujeme tok osobných údajov vo vašej firme, posúdime riziká a vypracujeme pre vás potrebnú dokumentáciu. Všetko podľa s garanciu kvality a servisom v prípade aktualizácie a potreby úprav.

Mám záujem o informácie
kontaktujte ma prosím:

Údaje o vás

* povinné údajé

Vaše osobné údaje budeme spracúvať pre účel spätného kontaktovania a poskytnutia doplňujúcich informácií. Viac informácií

Naše skúsenosti pomohli stovkám firiem

Kto sme?

Sme tím odborníkov na IT bezpečnosť a ochranu osobných údajov.
Špecializujeme sa na malé a stredné firmy, podnikateľov a živnostníkov.
Pomáhame im zvládať GDPR a ochranu osobných údajov tak, aby, si ju mohli dovoliť.

team member
Data Protection Officier a špecialista na bezpečnosť IT
Dušan Peško
    team member
    IT Konzultant pre bezpečnosť dát
    Peter Svátek
      Napíšte nám: